Lær os at kende

Strygsdam Hundepension


- det trygge valg...

....vi er ude i al slags vejr

Strygsdam Hundepension åbnede i uge 27, 2007, på gården "Strygsdam", som ligger i skøn natur i udkanten af Genner by, mellem Haderslev og  Åbenrå.

 

Hundene bliver primært passet af mig (Charlotte), som er uddannet agronom med speciale i dyreadfærd og fodring. Derudover hjælper min mand, Flemming, ind i mellem med at modtage eller aflevere hunde, og jeg har i højsæsonen samt i weekender hjælp af 6 dygtige og kompetente medhjælpere (Mathilde, Simon, Alberte, Christian, Mathias og Mai), som alle har en fin forståelse for hundes adfærd.  Maria hjælper mig desuden nogle formiddage i hverdagene, og hun er helt fantastisk til at "læse" hundene og give dem tryghed og nærvær :-)

 

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at alle hunde føler sig godt tilpas og oplever glæde ved at være i pension hos os. For langt de fleste hunde er muligheden for at lege med andre hunde et af de vigtigste parametre for, om  opholdet vil opleves positivt. Samvær og daglig kontakt med mennesker er mindst lige så vigtig - derfor luftes hundene altid sammen med en af os, og hundene bestemmer selv, om de vil opsøge leg med andre eller nusses bag ørene, mens de har  "udetid"..

 

Vi har altid haft hunde omkring os, og vil bestræbe os på at give din hund "familie" og god social kontakt med de andre feriegæster, mens du er bortrejst.

 

 

Strygsdam Hundepension, Vestertoft 38, Genner, 6230 Rødekro, Danmark - tlf 30287469 - strygsdam@hotmail.com